2015. július hónap bejegyzései

Pöttöm Puttó (Lacika) visszatér

Lacigombóc - Lacusgömböc

Lacigombóc – Lacusgömböc

Szóval hogy pár hét-e, vagy csak pár nap volt, azt én meg nem mondhatom, mert nem tudom, de tény, hogy a honlapomat meglékelték s előbb egy valami farkasos (Canis lupus-os, s NEM Ágneses, sőt László Farkasos se!) kép, illetve ezen túl aztán egy 400as hibaüzenetet találhatott az utánam nyomozó. Hála a TTK SzSzK jóindulatú terroristájának, a hiba ismeretlen forrásból érkezett – számomra ismeretlen is maradt, s ismeretlen módon s eszközökkel el is tűnt.

Ugyan magával szakította egy-két öncélú bejegyzésemet, és Lacika pár  képét, de – tartok tőle – mind a kettőt bőven pótolom.

Gyorsan-gyorsan pár friss infó Laciról: öt és fél hónaposan már elhagyta a nyolc kilót. Igazi Pöttöm Puttó, hogy ne hagyjon kétséget vélelmezett apaságom felől, szigorúan kiköveteli a napi 6-8 szopizást, anyatej ha szomjas, anyatej, ha éhes, s anyatej “ne meg úgy egyébként is”.

Ebből következően Ági úton-útfélen szoptat, vendégségben, barátnőknél, orvos előtti folyosón, s amire a legbüszkébb vagyok: az Europa Cantat idején a Papucs nevű közismert sétatéri kocsmában (Miközben mink meg Barabással és Zolikával fáradoztunk: ittunk veresbort az Ő egészségére). Bizony.

Bújócska

Bújócska

Aztán ártatlanul körülnéz, kicsit hülyéskedik velünk, igen, szerintem már tudja, hogy várjuk, mit művel jóllakottan, s aztán alszik. Újabban van ez az éérzetem: Istenem, ez a kicsiny gyermek röhög rajunk…annyira huncut, s olyannyira tud zsiványul mosolyogni.