77. Illusztrált Kupa 2.

A kiírás megtekinthető itt:

T_TK-LXXVII

1. Verseny megnevezése

77. Országos Illusztrált Tarokk Kupa (TK-LXXVII)

77Illusztr_Tarokk_1st_circular_140826 

2. Verseny kiírója

Magyar Tudományos Tarokk Akadémia Egyesület

Honlap: http://tarokkakademia.hu

Kontakt személy: BALOGH Márton

Mobilszáma: +36 30 816 9660

E-mail címe: „BALOGH Márton” <bmarton547@gmail.com>

3. Helyszín, időpont

Helyszín megnevezése: Civil Közössségek Háza, H-7624 PÉCS, Szent István tér 17.

 Parkolási lehetőségek: Vigyázat! A helyszín abszolút Belváros, csak rokkant igazolvánnyal parkolhatsz! Személygépkocsival parkolni lehet az Alkotmány utcában, a Sánc utcában, az Kodály Zoltán út végén levő és a Barbakán téri parkolókban, illetve a Báthori utca NY-i felén.A vasútállomástól: gyalog a Szabadság úton, majd az utca végén egyenesen tovább a Váradi Antal utcán a Ferencesek templomáig (utca tetején balra három háznyit, és jobbra, felfelé fordulva), innen – 5-6 háznyit É-ra, felfelé a Szent István tér NY-i, bal oldalán a 17-es számig.Ugyanez autóbusz helyi járattal a Kórház térig, a tér É-i, felső részén balra befordulva három háznyit a Ferencesek templomáig, innen – 5-6 háznyit É-ra, felfelé a Szent István tér NY-i, bal oldalán a 17-es számig.A buszállomástól: a Barbakán téri (Csalogány Presszó) megállótól D-re, lefelé haladva a Klimó György utcáig, a Barbakán bástyánál az Esze Tamás utcán balra, K-re be a Szent Itván térig, ahol is jobbra, D-re lefelé haladva a 2.-3. ház a 17-es szám.

Érkezés a helyszínre az előző nap, azaz 2014. november 28., 16:00 vagy 18:00 órától (lásd: lent), legkésőbb a verseny kezdetéig.

 A verseny kezdete és vége: 2014. november 29., regisztráció 9:00 órától, verseny kezdete 10:00 órakor, vége előreláthatóan 17:00 órakor.

4. Nevezés

Nevezési díj előzetes nevezéssel: 1.000,- Ft. Lehet a helyszínen is nevezni a verseny kezdetéig 2.000,- Ft-ért, de javasolt a tarokkregiszteren keresztül, ennek határideje 2014. november 21., módja: www.tarokkregiszter.hu.

Csapatverseny lesz, a nevezés módja: a helyszínen, a már irányadó nevezési díjon felül 1.000,- Ft. csapatverseny nevezési díj megfizetése mellett.

5. Program

Nevezés lezárása a verseny napján 9:30. A verseny a versenyszabályzat szerint 4 robberből áll, a félidőben ebédszünettel. Az eredményhirdetés időpontja a verseny végén azonnal.

6. Lejátszási szabályok

Az illusztrált tarokk hatályos országos versenyszabályzata szerint.

7. Ebéd

A büfé ebéd nem kötelező, ára 2.000,- Ft, illetve a helyszínen, azaz az előzetes nevezés határidejét követően 2.500,- Ft.

8. Díjazás

1-3. helyezett egyéni és csapat oklevél, XXI fogás díjazása, különdíjak: a legidősebb résztvevő és hozzájárulása esetén az utolsó helyen végzőknek (egyéni és csapat) „kupalátogatási igazolás”

9. Egyebek

A robbereket géppel könyveljük, mely gépi könyvelés csak a kinyomtatott s aláírt játszmalapok alapján történik. Tableten vagy okos telefonon, az online könyvelés megengedett, de az asztalnál ülő két játékostárs szemrevételézéssel hagyjon minden elektronikusan lekönyvelt partit jóvá.

A kitöltött papír játszmalapok beszkennelésre kerülnek, és a Tarokk Regiszterbe feltöltve később bármikor megnézhetők.

A PÉCSI Belváros NEVEZETESSÉGEI – TAROKKTÁRSI IDEGENEVEZETÉSPéntek délután 16 és 18 óra között, lelkes tarokkos társunk, Dr. HUSZÁR Zoltán, a Baranya Megyei Múzeum volt igazgatója vezetésével lehetőség Pécs legkiemelkedőbb történelmi nevezetességeinek megtekintésére (kora középkori keresztény múlt, Cella Septichora, Magyarország első egyeteme (1367), a bazilika, kincstár, lakatfal, stb., és az európai kulturális főváros nyomai Tudásközpont, Kodály, Széchenyi tér, stb.) – ELŐZETES BEJELENTKEZÉS SZÜKSÉGES lásd: kontakt személy

A verseny fővédnökének Pécs Megyei Jogú Város polgármesterét kérjük fel.

 

Sok szeretettel várunk minden kedves tarokkos és nem-tarokkos érdeklődőt:

 

a szervező

Magyar Tudományos Tarokk Akadémia Egyesület