77. Illusztrált Kupa 1.

Kedves Tarokkos Társak!

Sok-sok év után, a tarokk-kupák legújabb kori történetében első alkalommal szeretettel várunk minden érdeklődőt, játékostársat

2014. november 29. napján

PÉCSRE, a

77. Illusztrált Tarokk Kupára. (TK-LXXVII.)

77Illusztr_Tarokk_1st_circular_140826

A verseny helyszíne:

Civil Közösségek Háza

7621 Pécs, Szent István tér 17.

Titkos előjáték:  az előző napon 17:00 órától éjfélig (november 28.)

Regisztráció :      9:00 órától (November 29.)

A verseny kezdete:   10:00 órakor

A titkos előjátéknál az asztaloknál szabadon játszhatnak a vállalkozó kedvűek Paskievics illetve illusztrált formában (maximum 10 Ft-os alapon – a titkosság éppen e miatt van). Itt – kitűnő házi pogácsa, borok és sör mellett – lehetőség nyílik a másnap versenyző csapatok kialakítására.

A verseny az érvényes versenyszabályzat alapján folyik. Az illusztrált versennyel egy időben, egy légtérben, de külön helyiségben a vendégek szabadon játszhatnak – versenyen kívül – Paskievics-féle tarokkot is.

Versenyen kívüli belépő, illetve nevezési díj:       1.000,- Ft

/a helyszínen nevezés esetén: 2.000 Ft/

Svédasztalos menü (nem kötelező):             2.000,- Ft

/menürendelés csak a helyszínen: 2.500 Ft/

Termelői áron kínált, válogatott villányi borokkal (itt van Villány mellettünk!) és Pécsi Sörrel várunk mindenkit – gyertek Pécsre! – nevezzetek a Tarokk Regiszteren!

A PÉCSI Belváros NEVEZETESSÉGEI – TAROKKTÁRSI IDEGENEVEZETÉSPéntek délután 16 és 18 óra között, lelkes tarokkos társunk, Dr. HUSZÁR Zoltán, a Baranya Megyei Múzeum volt igazgatója vezetésével lehetőség Pécs legkiemelkedőbb történelmi nevezetességeinek megtekintésére (kora középkori keresztény múlt, Cella Septichora, Magyarország első egyeteme (1367), a bazilika, kincstár, lakatfal, stb., és az európai kulturális főváros nyomai Tudásközpont, Kodály, Széchenyi tér, stb.

 

MTTA Egyesület azaz

a Magyar Tudományos Tarokk Akadémia